Onze 10 best verkopende tuinmachines van het voorjaar

1. WOLF-Garten SDL 2800 EVO Hakselaar

Nooit eerder hebben wij zo veel hakselaars van hetzelfde type verkocht! Dit komt natuurlijk door de superieure prijs/kwaliteitsverhouding op deze machine. Het walssysteem zorgt voor goede prestaties en een zeer lange levensduur.

➤ Bekijk de WOLF-Garten SDL 2800 EVO 

2. Onkruidborstel voor bosmaaier

Een onmisbaar item voor iedereen met een benzine bosmaaier! Een heel simpel maar goed product dat je helpt om al het onkruid tussen de tegels weg te halen. Door gebruik te maken van deze borstel hoeft u geen nieuwe machine aan te schaffen als u al een bosmaaier in huis heeft.

➤ Bekijk de onkruidborstel voor bosmaaiers 150mm

3. MTD Smart BC bosmaaier serie

mtd-bosmaaier-benzine-smart-bc-43

De Smart BC serie van WOLF-Garten bestaat uit 5 zeer scherp geprijsde bosmaaiers die uitstekend werken. Ze lopen op van 26 naar 52 cc. Dit betekend dat een groot deel van deze serie benzine bosmaaiers ook geschikt is in combinatie met een onkruidborstel.

➤ Bekijk de MTD Smart BC Benzine bosmaaiers

4. WOLF-Garten grasmaaiers: A 340 E, A 370 E en A 400 E

Wolf Garten A 400 E

Zeer degelijke elektrische grasmaaiers tegen een prijs waarvoor je normaal gesproken geen A-merk grasmaaier koopt. Het vermogen en maaibreedte varieert per model. U kunt dus altijd de meest geschikte voor uw tuin vinden.

➤ Naar WOLF-Garten elektrische grasmaaiers

5. WOLF-Garten trimmers GTE 830, 840, 845 en 850

Wolf-Garten GTE 840

Een gewoon goede elektrische trimmer van een A-merk met de garantie en service die wij op alle producten geven. En dat al vanaf €49,95.

➤ Naar WOLF-Garten GTE Serie trimmers

6. Cub Cadet LT1 NS 96 zitmaaier

LT1NS96-cub-cadet-zitmaaier

De Cub Cadet LT1 NS96 is een compacte maar krachtige zitmaaier met een maaidek van 96 centimeter. In deze prijsklasse is er misschien wel nooit een betere optie te vinden.

➤ Naar Cub Cadet LT1 NS96

7. WOLF-Garten A 420 A HW benzine grasmaaier

WOLF-Garten-A-420-A-HW

Een grasmaaier met een enorm sterke benzine motor en wielaandrijving voor dat geld? Ja, bij Tuintechniek Winsum is de WOLF-Garten A 420 A HW echt heel voordelig. De prestaties voldoen aan de eisen van zelfs de meest intensieve gebruiker.

➤ Naar WOLF-Garten A 420 A HW benzine grasmaaier

8. WOLF-Garten 72V Li-Ion Power 24 B Bladblazer + accu en lader

wolf-garten-accu-bladblazer-72v-li-ion

Een krachtige bladblazer die werkt op een 72V Li-Ion accu. Door te kiezen voor tuingereedschap op accu werkt u zeer milieubewust. Ook het geluidsniveau ligt aanzienlijk lager dan bij een benzine variant.

➤ Bekijk WOLF-Garten 72V bladblazer

9. WOLF-Garten accu trimmer 30 T + Accu en lader

wolf-garten-li-ion-accu-trimmer-72-volt

Deze trimmer werkt op een krachtige 72V accu motor. Ook is de accu in deze trimmer universeel. Hij kan dus worden gebruikt in alle andere 72 volt machines van WOLF-Garten.

➤ Bekijk WOLF-Garten 72V accu trimmer

10. Cramer Tourno Pickup Frontmaaier

De Cramer Tourno Pickup is een professionele frontmaaier die geschikt is voor zeer intensief gebruik. Hij is gemaakt om jaren lang mee te gaan. Dankzij deze kwaliteit is het een zeer goed verkopend product.

➤ Bekijk Cramer Tourno Pickup Frontmaaier