Het Aanleg 3, 9951 SJ, Winsum

Wij zijn bereikbaar van:Ma t/m Do – 9:00 – 18:00 | Vrij – 9:00 – 20:00 | Za – 9:00 – 17:00

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd voor de orders

Wanneer het product bij ons op voorraad is zal deze dezelfde werkdag verstuurd worden. Heeft u een pallet levering gedaan dan bellen we met u voor een leverdag.

Welke betaalmethodes accepteerd tuintechniek Winsum?

U kunt bij ons betalen met Ideal, Creditcard, en met BanContact.

Retourneren, Hoe werkt dat?

Tuintechniek Winsum

Het Aanleg 3

9951SJ Winsum

Verpak de bestelling, wanneer mogelijk, in dezelfde verpakking en vraag een retour aan via de mail (klantenservice@tuintechniekwinsum.nl). Lever vervolgens het pakket in bij het dichtstbijzijnde postkantoor en bewaar de bevestiging goed. Deze bevestiging is uw bewijs van retourzending. Het totaalbedrag wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de betaling is gedaan, dit geldt ook voor VISA en Mastercard betalingen. De verwerktijd hiervoor is vijf werkdagen.

Wanneer u ervoor kiest de bestelling te retourneren in de winkel, dan kan dit bij de klantenservicebalie. Neem voor een goede verwerking van de retourzending, het retourformulier mee dat bij de bestelling zit. U krijgt vervolgens het aankoopbedrag contant terug, tenzij u voor Afterpay als betaalmethode heeft gekozen. Dan wordt de annulering/terugbetaling verwerkt via Afterpay.
Bij retournering in de winkel is het ook mogelijk het artikel meteen te ruilen voor een ander artikel. Retourneren in de winkel is gratis.

Hoe veilig is bestellen bij Tuintechniek Winsum?

Alle gegevens worden zorgvuldig bewaard en verwijderd volgens de nieuwste AVG privacy wetgeving.

Wat moet ik doen als mijn product beschadigd geleverd is?

Wanneer u een verkeerde bestelling, onjuist artikel of beschadigd artikel ontvangt, neem dan direct contact op (0595-442974). Wij zullen er voor zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost..

Stuur ons een bericht