Gespreid betalen – SprayPay

Het kan voorkomen dat een grote uitgave even niet uitkomt. Het je een product direct nodig en wil je deze liever gespreid afrekenen? Dat kan! Rispenszitmaaiers.nl werkt samen met de betrouwbare partij SprayPay (vergunning verleend door Autoriteit Financiële Markten). Bij de keuze voor gespreid betalen via SprayPay betaal je je bestelling (mogelijk tussen € 250,- en € 5000,-) in 12,18, 24 of 36 maandelijkse termijnen.

Wil je graag gebruikmaken van SprayPay?

Kies dan bij het afrekenen voor SprayPay als betaalmethode. Binnen enkele seconden behandelt SprayPay je aanvraag en zie jij direct of je in aanmerking komt voor een lening. Als je aanvraag is goedgekeurd, betaalt SprayPay jouw bestelling en wordt je bestelling zo snel mogelijk verwerkt.

Hoe werkt het?

Gespreid betalen via SprayPay kan alleen als je in Nederland woont en een Nederlandse bankrekening hebt. Om de aanvraag te controleren, worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Op basis hiervan wordt er bepaald of je aanvraag wordt goedgekeurd. Mocht je aanvraag worden afgekeurd, kun je altijd bij SprayPay de reden hiervan navragen. SprayPay hanteert een rentepercentage tussen de 11.9% – 14% afhankelijk van de looptijd van de financiering.

Kan ik mijn bestelling retourneren of annuleren?

Je kunt je bestelling uiteraard retourneren of annuleren. Zodra SprayPay een bevestiging heeft ontvangen dat de bestelling is geannuleerd of volledig geretourneerd, vervalt de overeenkomst. Dan ben je SprayPay dus niets meer verschuldigd. Als je slechts een deel van je bestelling wilt annuleren of retourneren, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast. Als je bestelling is beschadigd tijdens het verzenden, zorgen wij dat dit wordt opgelost. De overeenkomst met SprayPay blijft in dat geval gewoon staan.

Heeft dit invloed op mijn BKR-registratie?

Als je netjes op tijd betaalt, heeft dit geen invloed op je BKR-registratie. Als je meer dan twee maanden achterloopt met betalen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan dus gevolgen hebben voor andere leningen of abonnementen. SprayPay heeft het recht om de aangekochte producten op te eisen bij achterstallige betaling.