logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!
Dubbele Schouderriem Trimmer/Bosmaaier

Dubbele Schouderriem Trimmer/Bosmaaier

Onkruidborstel 200 mm voor Bosmaaier asgat 25,4mm

€ 29,95

Metalen borstelkop voor op de bosmaaier diameter: 200 mm.

Zeer eenvoudig te monteren, aanpasbaar als een maaimes. Voor effectief verwijderen van onkruiden tussen tegels, klinkers, opritten enz.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
1610301

Onkruidborstel 200 mm voor bosmaaier asgat 25,4 (meest voorkomend)
Wilt u uw onkruid gaan bestrijden? Deze universele metalen borstelkop voor op de bosmaaier diameter: 150mm, is daar de ideale oplossing voor. Makkelijk te bevestigen op bosmaaiers en makkelijk te monteren zoals een maaimes. Voor het effectief verwijderen van onkruid tussen tegels, klinkers, stoepen, terrassen, opritten etc. De ideale oplossing wanneer u geen gif of andere bestrijdingsmiddelen wilt gebruiken.

Eisen aan uw bosmaaier
Omdat een onkruidborstel veel zwaarder is dan de standaard draadkop of het mes van uw bosmaaier is er een eis aan uw machine. Hij moet namelijk minimaal 35 cc vermogen hebben. Een machine met een kleinere motor zal heel snel stuk gaan doordat deze te zwaar word belast. Standaard is het asgat: 25,4mm. Het beste is om met één kant van de borstel het onkruid te verwijderen hierdoor heeft u het beste resultaat en een lage belasting van de bosmaaier.

Meer over het bestrijden van onkruid
Over het bestrijden van onkruid hebben wij veel advies voor u. Ook het gebruiken van deze onkruidborstel word in een aantal artikelen uitgebreid toegelicht. Ook hebben wij een handleiding geschreven over het monteren van de borstel op uw maaier.

Meer informatie

Meer informatie
Merk Rispens Winsum

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Onkruidborstel 200 mm voor Bosmaaier asgat 25,4mm
Uw waardering
theme: edit/scope/stores/