logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Over Rispens Winsum

Het ondernemersbloed heeft altijd in onze familie gezeten. Toen wij, Alfred en Michel Rispens, onze voorliefde voor tuintechniek in 2011 konden combineren met het openen van een nieuwe zaak wisten we dat we de juiste koers hadden ingeslagen. Tuintechniek Winsum opende toen de deuren in het voormalige pand van de Hubo Bouwmarkt. Inmiddels zijn we niet alleen meer van Het Aanleg weg te denken als specialist voor de regio, maar ook als landelijk opererend bedrijf op het gebied van tuinmachines, tuintechniek en bijbehorend gereedschap.

De broers RipsensDe broers Ripsens

Wie zijn wij

Dankzij ons brede assortiment van producten bij tuin-, park en straatwerk kunnen we jou altijd voorzien van het juiste advies. Dat blijven we graag doen en dat is de reden waarom mensen ons nog altijd weten te vinden. Onze diensten gaan een stuk verder dan het leveren van producten.

De nog altijd levendige passie voor het vak en meer dan een decennium aan branche-ervaring maakt dat we je altijd kunnen bijstaan met het juiste tuinadvies. Tips voor de aanleg van je tuin, het leveren van ontbrekende onderdelen of het garant staan voor een kwalitatief hoogwaardig en betaalbaar assortiment. Vaste of nieuwe klanten kunnen al meer dan tien jaar rekenen op onze uitgebreide service voor de kleinste en grootste klussen in de tuin!

theme: edit/scope/stores/