Maak kennis met de mensen achter Tuintechniek Winsum

Familiebedrijf Tuintechniek Winsum bestaat sinds 2011 en is opgericht door twee broers, Alfred en Michel. Ondernemers met een voorliefde voor tuinmachines en bijbehorend gereedschap. We hebben eigenlijk maar 1 doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of het juiste gereedschap. Dit lukt alleen met een ruim assortiment in tuin-, park- en straatwerk producten en daarnaast het beste advies. Voldoende vakkennis staat daarom hoog bij ons in het vaandel! Met een bak aan ervaring en daarnaast een gezonde dosis plezier in het vak kunnen we nét dat beetje extra voor je betekenen. Ook streven we ernaar zowel prijstechnisch als kwalitatief toonaangevend te zijn in deze sector. Om die reden hebben we al veel vaste klanten en zijn we uitgegroeid tot een landelijk werkend bedrijf.


Service en onderhoud

Heb je een product bij ons besteld en mankeert er iets aan? Kom dan altijd langs bij onze eigen werkplaats of neem contact met ons op. Voor service en onderhoud kun je namelijk ook bij ons terecht.


Kopen of leasen?

Het is lang niet altijd noodzakelijk om een machine aan te schaffen. Een prettig alternatief dus als je gewoon een machine kunt leasen! Ook voor lease hebben we een ruim assortiment beschikbaar. Wil je dus aan de slag met een kleine klus? Neem dan contact met ons op. Je krijgt van ons een professionele machine mee en bovendien krijg je uitleg over het gebruik van de machine.

Gebroeders Rispens
Oprichters

Kom langs bij onze showroom!

Ben je op zoek naar een specifiek product en heb je na enig online speurwerk al iets op het oog? Kom dan even bij ons langs en bekijk welke modellen in onze showroom staan. Dan kun je het product goed bekijken, horen en voelen. Bovendien denken we graag met je mee; wie weet hebben we zelfs een beter alternatief voor je!Openingstijden

Website: 7 dagen per week, 24 uur per dag, Winkel: Ma-za: 09.00u-17.00u

 

Gegevens

Tuintechniek Winsum
Het Aanleg 3
9951 SJ Winsum (Groningen)
Tel: 0595-442974/06-25435333
E-mail: [email protected]
Website: tuintechniekwinsum.nl
Kvk: 65482484
Btw nr: NL856130448B01
IBAN: NL05 RABO 0137475640
BIC: RABONL2U

 

Webshop

In onze webshop koopt u al uw tuinmachines gemakkelijk online en krijgt u gratis verzending al vanaf €35,-  Tevens krijgt u ook bij al uw online aankopen dezelfde uitstekende service en garantie.
➤ Shop onze tuinmachines