logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Accu

Welkom in de nieuwe wereld van de bladblazer op accu, De bladblazer op accu vervangt moeiteloos de bladblazer met een benzine motor. Het is beter voor het milieu en zorgt het voor veel minder lawaai en gebruiksgemak doordat je geen snoer of benzine meer nodig hebt.

 

Ruim assortiment accu bladblazer


Bij Tuintechniek Winsum hebben we een ruim assortiment accu bladblazer. We hebben bladblazer op accu van 40, 60, en 82 volt. Deze zijn verkrijgbaar in de rug gedragen variant of als hand gedragen accu bladblazer

Accu bladblazer van Cramer of Cub Cadet

In onze shop hebben wij het beste accu gereedschap van Cramer en Cub Cadet. De accu bladblazers zijn stil, milieuvriendelijk en emissieloos! De accu bladblazers van Cramer en Cub Cadet leveren vermogen en uithoudingsvermogen die niet onderdoen voor traditionele bladblazer met een benzinemotor of snoer.

Bestel je accu bladblazer online of kom naar de showroom

Alle accu bladblazers zijn online te bestellen in onze uitgebreide webshop. Wil je advies over de juiste bladblazer voor jou? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. In onze showroom kun je de accu bladblazer bekijken, horen en voelen. Bovendien denken we graag met je mee.

Tuintechniek Winsum voor jouw accu tuingereedschap

Al sinds 2011 zijn wij hét adres voor tuinmachines en gereedschappen. Vaste klanten vanuit het hele land komen naar Winsum voor ons ruime assortiment en het beste advies. Wij hebben één doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap.

Service en onderhoud aan accu gereedschappen

Net als alle gereedschappen en tuinmachines, hebben ook accu bladblazers onderhoud nodig. Hiervoor hebben we een eigen werkplaats waar we iedere dag weer zorgen voor het onderhoud aan machines en gereedschappen. Heb je een accu bladblazer bij ons besteld en mankeert er iets aan? Neem gerust contact op!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/