logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Accu

Op zoek naar een bosmaaier op accu? Een accu bosmaaier vervangt de benzine-bosmaaier moeiteloos. Deze accu tuinmachine is geschikt voor zowel particulier als professioneel gebruikt. Het zal je verbazen wat een accu bosmaaier je allemaal te bieden heeft Door de eenvoud zit je niet meer vast aan een machine die het niet doet wanneer je het nodig hebt. Wil je de sloot, kanten of het perceel maaien? Het kan allemaal met een professionele accu bosmaaier.

Accu bosmaaier: maaien zonder snoer en benzine

Een accu bosmaaier is vergelijkbaar met de bosmaaiers op benzine. Als grote voordeel heb je natuurlijk dat het geluidsniveau lager is en de kracht evenredig is. Je kan op deze bosmaaiers simpel een mes monteren om het zwaardere riet mee te maaien.

Accu bosmaaier: van perceel tot sloot

Een bosmaaier op accu is geschikt voor het allerzwaarste werk. Je kunt kiezen voor een bosmaaier met een accu die los in de maaier wordt geschoven. Ook is het mogelijk om een rugaccu te gebruiken waar twee accu's in geschoven kunnen worden. Dit verlaagt het gewicht van de machine. Dat is vooral een voordeel als je er lang mee aan het werkt bent.

Accu bosmaaier bij Tuintechniek Winsum

Tuintechniek Winsum heeft een ruim assortiment aan bosmaaiers op accu. Zowel leverbaar met een U-beugel als met een D-beugel. Een U-beugel draag je altijd in een harnas en een D-beugel kun je met 2 handen vasthouden zonder harnas. Dit laatste is vooral handig als je veel wendbaarheid vereist. Bestel snel of kom langs in de winkel en krijg het beste advies welke machine en accu het best bij je past.

Rispens Tuintechniek Winsum

Al 11 jaar lang is Tuintechniek Winsum hét adres voor een groot assortiment tuinmachines en gereedschappen. Vanuit het hele land komen onze vaste klanten naar Winsum voor ons grote assortiment en het beste advies. Wij hebben maar één doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap.

Onderhoud bij Tuintechniek Winsum

Accu tuinmachines en gereedschappen hebben onderhoud nodig. Hiervoor hebben wij een eigen werkplaats waarbij we iedere dag onderhoud plegen aan tuinmachines en gereedschappen. Heb je een tuinmachine of gereedschap bij ons gekocht en mankeert er iets aan? Ook dan kun je terecht bij Tuintechiek Winsum. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/