logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Benzine

Zoek je een bosmaaier met een benzinemotor? Bij Rispens Tuintechniek Winsum kunnen we je goed adviseren over welke benzine bosmaaier jij nodig hebt. Met een bosmaaier kun je alle gras maaien waar je met een gewone grasmaaier niet bij kunt komen. Een bosmaaier is voor het zwaardere werk geschikter dan een trimmer. Een sloot maaien of een weiland met hoog gras, is voor een benzine bosmaaier geen enkel probleem!

 

Ruim assortiment bosmaaier benzine

Bij Rispens Tuintechniek Winsum hebben we een ruim assortiment benzine bosmaaiers. Zo hebben we de merken MTD en Shindaiwa in het assortiment. De Shindaiwa benzine bosmaaiers komen uit Japan en staan voor de echte professionele Japanse kwaliteit. De MTD bosmaaiers komen uit Duitsland en zijn meer geschikt voor de particulier die niet dagen achter elkaar met de bosmaaier aan het werk is.

Gras maaien met de bosmaaier benzine

Met een benzine bosmaaier wordt het maaien van hoog gras en sloten een peulenschil! Je kunt voor gras een maaikop monteren met een automatische draadtoevoer. Voor harder materiaal is het ook mogelijk een mes te gebruiken op de bosmaaier. Deze is dan ook geschikt om riet en opslagers mee te maaien. Denk je er wel aan om de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken?

Welke bosmaaier benzine 2-takt kopen

Er zitten een aantal verschillen tussen de benzine bosmaaiers, voornamelijk in de cc's (inhoud cilinder). Hoe lager de inhoud in cc's, des te minder kracht heeft de bosmaaier. Bosmaaiers met een vermogen van 20-30 cc zijn voornamelijk voor het lichtere werk als licht gras en graskanten. 30-40 cc is eigenlijk een allround bosmaaier en 40-55 cc zijn de meest zware varianten. Dan zit er nog een verschil in de beugel. Bij een D-beugel heb je de machine in de hand en is de wendbaarheid groot. Met een U-beugel wordt een harnas gebruikt en hangt de machine op de schouders.

Tuintechniek Winsum voor jouw benzine bosmaaier

Al sinds 2011 zijn wij hét adres voor bosmaaiers. Vaste klanten vanuit het hele land komen naar Winsum voor ons ruime assortiment en het beste advies. Wij hebben 1 doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap. Heb je een bosmaaier bij ons besteld en mankeert er iets aan? Neem gerust contact op!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Cub Cadet Bosmaaier LC3 DP56
    Rating:
    0%
    Regular Price € 749,00 Special Price € 649,00
Filter
Van hoog naar laag sorteren

1 product

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/