logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Accu

Ben je op zoek naar een milieuvriendelijke accu grasmaaier? Voor een groot assortiment aan accu grasmaaiers ga je naar Tuintechniek Winsum. Met een grasmaaier op accu vervang je moeiteloos de grasmaaier op benzine. Bovendien is niet alleen beter voor het milieu, ook maakt de accu grasmaaier minder lawaai en zijn de grasmaaiers makkelijker te gebruiken.

Groot assortiment aan accu grasmaaiers 

Bij Tuintechniek Winsum hebben we een groot assortiment aan accu grasmaaiers. Accu grasmaaiers zijn leverbaar als duw- en zelfrijdend model met een vermogen van 40, 60 of 82 Volt. Daarnaast zijn er grasmaaiers met mulchfunctie, hoogteverstelling en aangedreven en niet-aangedreven. Accu grasmaaiers zijn zowel geschikt voor particulier als voor professioneel gebruik.

Accu grasmaaier van Cramer of Cub Cadet 

In onze shop hebben wij de beste accu grasmaaiers van Cramer en Cub Cadet. Deze grasmaaiers zijn stil, milieuvriendelijk en emissieloos! De tuinmachines van Cramer en Cub Cadet leveren vermogen en uithoudingsvermogen die niet onderdoen voor traditionele grasmaaiers met een benzinemotor of snoer.

Bestel je accu grasmaaier online of kom naar de showroom

Alle accu grasmaaiers zijn online te bestellen in onze uitgebreide webshop. Wil je advies over de juiste accu grasmaaier voor jou? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. In onze showroom kun je de accu grasmaaier bekijken, horen en voelen. Bovendien denken we graag met je mee.

Tuintechniek Winsum voor jouw accu grasmaaier 

Al 11 jaar lang is Tuintechniek Winsum hét adres voor een groot assortiment tuinmachines en gereedschappen. Vanuit het hele land komen onze vaste klanten naar Winsum voor ons grote assortiment en het beste advies. Wij hebben maar één doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap.

Service en onderhoud bij Tuintechniek Winsum 

Accu tuinmachines en gereedschappen hebben onderhoud nodig. Hiervoor hebben wij een eigen werkplaats waarbij we iedere dag onderhoud plegen aan tuinmachines en gereedschappen. Heb je een tuinmachine of gereedschap bij ons gekocht en mankeert er iets aan? Ook dan kun je terecht bij Tuintechiek Winsum. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/