logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Benzine

Ben je op zoek naar een benzine grasmaaier? Dan zit je goed bij Tuintechniek Winsum! Wij hebben een ruim aanbod benzine grasmaaiers van de merken MTD, Alko, Cub Cadet en WOLF-Garten. Ga voor een krachtige grasmaaier!

 

Benzine grasmaaier voor kracht en gemak

Een benzine grasmaaier is een grasmaaier met daarin een motor die draait op benzine. Deze grasmaaiers zijn vooral geschikt voor grote tuinen of plekken waar geen elektrische aansluiting is. Benzine grasmaaiers zijn krachtig en bieden gemak van snoerloos grasmaaien. Een benzine grasmaaier is een alleskunner. Het bereik van deze grasmaaiers is groter dan die van elektrische grasmaaiers en accu grasmaaiers. Door het grote vermogen en de krachtige motor kunnen ze alle soorten gras gemakkelijk maaien.

Benzine grasmaaier: traditioneel en betrouwbaar

Met een benzine grasmaaier kun je non-stop door met maaien. Je kunt de tank blijven bijvullen. Dit maakt deze traditionele grasmaaier dan ook heel geschikt voor grote gazons en professioneel gebruik. Zorg er wel altijd voor dat je een hoogwaardige kwaliteit brandstof gebruikt voor de benzine grasmaaier. Dit voorkomt vroegtijdige slijtage en verlengt de levensduur van de tuinmachine.

Benzine grasmaaier bij Tuintechniek Winsum

Wij hebben een ruim assortiment benzine grasmaaiers voor iedereen. Niet alleen hebben we grasmaaiers met veel mogelijkheden, ook hebben we benzine grasmaaiers die ‘gewoon’ maaien, verder niets. Bekijk ons aanbod online en bestel direct! Of kom langs in de showroom om de grasmaaiers en bekijken en voor advies over de beste benzine grasmaaier voor jou.

Onderhoud aan jouw benzine grasmaaier

Hoogwaardige kwaliteit brandstof kan al een groot verschil maken bij de levensduur van jouw tuinmachine. Maar onderhoud is ook van groot belang. Wij voeren graag het onderhoud uit aan jouw benzine grasmaaier. Speciaal daarvoor hebben we een goed uitgeruste werkplaats met ervaren monteurs.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/