logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Elektrisch

Grasmaaien wordt een stuk leuker met een goede elektrische grasmaaier! Ben je op zoek naar een elektrische grasmaaier? Bij Tuintechniek Winsum hebben we een ruim assortiment grasmaaiers, waaronder elektrische grasmaaiers. Online vind je ons aanbod grasmaaiers van WOLF-Garten.

Elektrische grasmaaier bij Tuintechniek Winsum

Een elektrische grasmaaier is perfect voor middelgrote tuinen tot 500m2. Het voordeel van een elektrische grasmaaier is dat de machine lichter en stiller is dan grasmaaiers met een benzinemotor. Elektrische grasmaaiers zijn betrouwbaar, hebben een makkelijke bediening en meestal een ruime opvang.  

WOLF-Garten elektrische grasmaaiers 

Wij hebben de elektrische grasmaaiers van WOLF-Garten in ons assortiment. Deze grasmaaiers zijn geschikt voor kleine en grote oppervlaktes en zijn breed inzetbaar door het CCM-systeem. Dit staat voor Cut, Collect en Mulch. Hierdoor heeft één grasmaaier drie verschillende functies. Door middel van de draaiknop op de elektrische grasmaaier snel je de functies eenvoudig in. Door middel van één hendel kan de maaihoogte centraal worden ingesteld. De meeste elektrische grasmaaiers hebben 6 instelbare maaihoogtes tussen de 2,5cm en 7,5cm. De Flick-Flack kabelbegeleiding zonder ervoor dat de kabel wordt geleid om te voorkomen dat de elektrische grasmaaier over de kabel heel rijdt en wordt beschermd tegen trekken.  

Bestel je elektrische grasmaaier online

Bij Tuintechniek Winsum kun jij je nieuwe elektrische grasmaaier eenvoudig online bestellen. Wij hebben ook een ruime showroom waar je de grasmaaiermodellen kunt bekijken en waar wij je kunnen voorzien van advies over de beste grasmaaier voor jou.  

Service en onderhoud

Alle tuinmachines hebben eens in de zoveel tijd onderhoud nodig, zo ook elektrische grasmaaiers. Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats met ervaren monteurs die het onderhoud aan jouw elektrische grasmaaier graag uitvoeren. Heb je een elektrische grasmaaier besteld, maar werkt het niet naar behoren? Neem dan contact met ons op!    

Tot de puntjes verzorgd

Een elektrische grasmaaier is perfect voor het maaien van grote oppervlaktes. Voor de randjes kun je gebruik maken van een grastrimmer. Ook deze hebben wij in ons assortiment! Liever een grasmaaier op benzine? Of een zitmaaier? Bekijk ons aanbod direct online! Liever een grasmaaier op benzine? Of een zitmaaier? Bekijk ons aanbod direct online!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/