logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Accu

Bij Tuintechniek Winsum ben je aan het juiste adres voor een ruim assortiment aan accu grastrimmers. De accu grastrimmer vervangt moeiteloos de grastrimmer op benzine. De grastrimmer op accu is leverbaar met een vermogen van 40, 60 of 82 Volt. De grastrimmer met accu zorgt voor veel minder uitstoot en is dus milieuvriendelijk. Ook maakt de grastrimmer accu een stuk minder lawaai. De accu grasmaaier is geschikt voor particulier en professioneel gebruik. Dus vervang jouw grastrimmer op benzine voor een grastrimmer op accu en geniet van een stuk minder lawaai, minder uitstoot en gebruikersgemak!

 

Een accu grastrimmer is een machine vergelijkbaar met de grastrimmer op benzine. Als grote voordeel heb je dat het geluidsniveau lager is en de grastrimmer op accu milieuvriendelijk en dat alles terwijl de kracht hetzelfde blijft! De grastrimmer op accu levert meer gebruiksgemak doordat je geen snoer of benzine meer nodig bent.

Ruim assortiment aan accu grastrimmers

Tuintechniek Winsum levert accu grastrimmers van Cramer en Cub Cadet. Deze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. De accu grastrimmers hebben een vermogen van 40, 60 of 82 Volt. De grastrimmers op accu van Cramer en Cub Cadet leveren vermogen en uithoudingsvermogen, ook zijn deze grastrimmers stil en milieuvriendelijk. De grastrimmers zijn zowel geschikt voor professioneel gebruik als voor particulier gebruik.

Advies nodig of online bestellen?

Neem contact met ons op of kom vooral even langs in onze showroom voor de juiste grastrimmer voor jou. In onze showroom kun je de grastrimmer accu voelen, horen en bekijken. Ook is het ruime assortiment in accu grastrimmers online te bestellen in de uitgebreide webshop.

Rispens Tuintechniek Winsum

Al 11 jaar lang is Tuintechniek Winsum hét adres voor een groot assortiment tuinmachines en gereedschappen. Vanuit het hele land komen onze vaste klanten naar Winsum voor ons grote assortiment en het beste advies. Wij hebben maar één doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap.

Onderhoud bij Tuintechniek Winsum

Accu tuinmachines en gereedschappen hebben onderhoud nodig. Hiervoor hebben wij een eigen werkplaats waarbij we iedere dag onderhoud plegen aan tuinmachines en gereedschappen. Heb je een tuinmachine of gereedschap bij ons gekocht en mankeert er iets aan? Ook dan kun je terecht bij Tuintechiek Winsum. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/