logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Elektrisch

Met de elektrische grastrimmers van Tuintechniek Winsum is het een eenvoudige klus om de graskanten netjes te maken waar een gewone grasmaaier niet meer bij kan komen. De elektrische grastrimmer werkt op 230v hierdoor kun je altijd door met maaien, maar heb je wel een verlengsnoer nodig. Al onze trimmers zijn licht van gewicht en gemakkelijk in de bediening.

Ruim assortiment elektrische trimmer

Bij Rispens Tuintechniek Winsum hebben we een ruim assortiment elektrische grastrimmers. Zo hebben we de merken MTD en Wolf-Garten in het assortiment. Wolf-Garten maakt betrouwbare elektrische trimmers waar je jaren lang plezier van hebt.

Gras maaien met de strimmer

Met een trimmer kantensnijder is het simpel om de graskanten netjes af te werken waar een grasmaaier niet bij kan komen. Het mooiste resultaat wordt bereikt om eerst de kanten te trimmen en daarna gras te maaien. Het langere gras wat er met de elektrische grastrimmer afgehaald wordt, zal dan door de grasmaaier opgevangen worden. Denk je er wel aan om de juiste beschermingsmiddelen te gebruiken?

Tuintechniek Winsum voor jouw trimmer kantensnijder

Al sinds 2011 zijn wij hét adres voor trimmers en kantensnijders. Vaste klanten vanuit het hele land komen naar Winsum voor ons ruime assortiment en het beste advies. Wij hebben 1 doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap. Heb je een elektrische trimmer bij ons besteld en mankeert er iets aan? Neem gerust contact op!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

4 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/