logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Hakselaars

Een hakselaar is perfect voor als je een lange dag in de tuin hebt gewerkt en veel tuinafval hebt. Een hakselaar versnippert lange takken. De takken worden naar binnen getrokken en fijn gehakt. Dit maakt het mogelijk om de tuin binnen no-time op te ruimen.

Hakselaar of houtversnipperaar

Een tuin zorgt voor tuinafval: bladeren, onkruid, gras, takken en snoeiafval. De gft-container zit zo vol! Met een hakselaar, ook wel een houtversnipperaar genoemd, kun je gemakkelijk en snel van tuinafval af komen! Met dit praktische hulpmiddel versnipper jij je tuinafval in een handomdraai!

Elektrische hakselaar of hakselaar op benzine

In het assortiment hakselaars kun je kiezen voor een elektrische hakselaar of een hakselaar op benzine. Een elektrische hakselaar is stiller dan een benzine hakselaar, beter voor het milieu en voor niet-professioneel gebruik over het algemeen meer dan voldoende. Een benzine hakselaar is een uitkomst bij een grote tuin waar je geen verlengsnoer heen kunt leggen of wanneer je grote hoeveelheden moet versnipperen. Je kunt over het algemeen een grotere diameter hakselen in een benzine hakselaar.

Welke hakselaar kopen

Niet alle hakselaars zijn hetzelfde. We lichten de verschillen hier toe:
-Opvangbak Sommige hakselaars hebben een opvangbak. Het materiaal en inhoud van de bak kunnen per houtversnipperaar anders zijn. Heb je niet veel opbergruimte? Dan kun je beter gaan voor een hakselaar zonder opvangbak.
-Versnippermechanisme Sommige hakselaars hebben roterende scherpe messen. Anderen hebben een sijwals. De snijwals trekt de takken zelf naar binnen zonder daarbij veel lawaai te maken.
-Omkeersysteem Sommige hakselaars hebben een omkeersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat takken die klem komen te zitten, veilig en gemakkelijk vrijkomen.
-Geluidsniveau Hoeveel geluid de hakselaar maakt, verschilt per versnipperaar. De meeste hakselaars produceren net iets minder dan 100 decibel.
-Takkendikte De dikte van de takken die de hakselaar kan versnipperen, is per hakselaar verschillend. Bij elke houtversnipperaar staat vermeld welke dikte de versnipperaar aankan.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/