logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Accu

Wanneer je de heg wilt snoeien met een accu heggenschaar verzeker je je van een hoop gebruiksgemak! Zoek je een accu heggenschaar, dan ben je bij Tuintechniek Winsum aan het juiste adres. Wij hebben de beste accu heggenschaar voor je op de plank liggen. Dus vervang jouw elektrische heggenschaar door een heggenschaar met accu en geniet van het snoeien zonder een verlengsnoer.

Accu heggenschaar: snoeien zonder snoer

Een accu heggenschaar is een heggenschaar met accu die het snoeien van de heg een stuk makkelijker maakt. Je bent verlost van de snoeren van de elektrische heggenschaar! Dit zorgt er voor dat je in elke houding en op elke plek jouw heg of buxus mooi in model kunt houden zonder lawaai of benzinedampen. Een heggenschaar met accu is een alleskunner. Je kunt er zelfs voor kiezen om een heggenschaar op steel accu te bestellen. Hiermee zijn zelfs hoogtes tot 3 meter geen enkel probleem.

Accu heggenschaar: van buxus tot heester

Met een accu heggenschaar kun je moeiteloos de heggen en buxus snoeien die je in de tuin hebt staan. Voor elke heg hebben we de juiste heggenschaar met accu. Indien je kiest voor een extra accu kun je bij hele grote klussen continu doorwerken zonder dat je met een lege accu komt te staan. Je kunt de 2e accu opladen terwijl je met de heggenschaar op accu aan het werk bent.

Accu heggenschaar bij Tuintechniek Winsum

Wij hebben een ruim assortiment heggenscharen met accu voor iedereen. Niet alleen hebben heggenscharen voor de particulier, ook voor de professionele markt zijn er veel mogelijkheden. Bekijk ons aanbod online en bestel direct! Of kom langs in de showroom om de accu heggenscharen te bekijken en voor advies over de beste heggenschaar met een accu voor jou.

Onderhoud aan jouw accu heggenschaar

Het schoonhouden van jouw machine maakt al een groot verschil in de levensduur. Maar onderhoud is ook van groot belang. Wij voeren graag het onderhoud uit aan jouw accu heggenschaar. Speciaal daarvoor hebben we een goed uitgeruste werkplaats met ervaren monteurs.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/