logo witDe beste zitmaaiers voor jouw geselecteerd Bekijken!

Accu

Ben je op zoek naar kettingzagen op accu? Tuintechniek Winsum heeft een ruim assortiment kettingzagen met een accu. Een accu kettingzaag vervangt moeiteloos de kettingzaag met benzinemotor. De nieuwe accutechniek zorgt voor veel minder uitstoot en gebruiksgemak. Ook maken de kettingzagen op accu veel minder geluid en kun je dus doorwerken op plekken waar een benzine kettingzaag niet meer is toegestaan.

Ruim assortiment accu kettingzagen

Bij Tuintechniek Winsum hebben we een ruim assortiment kettingzagen op accu. Zo hebben we de merken Cramer en Cub Cadet in het assortiment, deze merken staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Tevens hebben de merken een compleet assortiment accu tuingereedschap waarbij de accu in elke machine past.

Accu kettingzaag van Cramer of Cub Cadet

In onze shop hebben wij de beste accu kettingzagen van Cramer en Cub Cadet. Deze kettingzagen zijn stil, milieuvriendelijk en emissieloos! De tuinmachines van Cramer en Cub Cadet leveren vermogen en uithoudingsvermogen die niet onderdoen voor traditionele kettingzagen met een benzinemotor of snoer.

Bestel je accu kettingzaag online of kom naar de showroom

Alle accu kettingzagen zijn online te bestellen in onze uitgebreide webshop. Wil je advies over de juiste accu kettingzaag voor jou? Neem dan contact met ons op of kom langs in de showroom. In onze showroom kun je de kettingzaag bekijken, horen en voelen. Bovendien denken we graag met je mee.

Tuintechniek Winsum voor jouw accu kettingzaag

Al sinds 2011 zijn wij hét adres voor kettingzagen. Vaste klanten vanuit het hele land komen naar Winsum voor ons ruime assortiment en het beste advies. Wij hebben 1 doel: jou helpen aan de juiste tuinmachine of gereedschap.

Service en onderhoud aan accu kettingzagen

Net als alle gereedschappen en tuinmachines, hebben ook accu kettingzagen onderhoud nodig. Hiervoor hebben we een eigen werkplaats waar we iedere dag weer zorgen voor het onderhoud aan machines en gereedschappen. Heb je een accu kettingzaag bij ons besteld en mankeert er iets aan? Neem gerust contact op!

Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
theme: edit/scope/stores/